27 september 2017

Babysitter

Dagbok

(null)

Hej! 
Jag har pluggat hela morgonen och är fortfarande inte klar, är otroligt tacksam för att jag har dessa dagar ledigt. Trodde att detta skulle gå betydligt snabbare, typiskt mig. Men jag är även barnvakt. När jag eller Oscar är kvar hemma blir vi automatiskt barnvakter åt våra små katter. De är så busiga till en början och sen slocknar dom. Så vi har en blomspruta som vi använder när de får för sig att bita i saker och så vidare. 

Samtidigt som jag pluggar, som alla vet, så måste man ta pauser för att hela tiden hålla bra standard. Såå jag har kollat på två fantastiskt bra filmer, såklart om världskrigen men ändå. Kungens val, hur Norge klarade sig i andra världskriget och nu Hacksaw Ridge, om amerikaner i andra världskriget. Det som är så fascinerande med dessa filmer är att de visar krigen och inte bara förintelsen. Min kollega och jag satt och diskuterade det här om dagen att man vet så lite om kriget men mycket om förintelsen, så detta är behövligt. 

Hoppas ni alla har en underbar onsdag!

26 september 2017

Tisdag

Dagbok Design

(null)

Hej underbara läsare! 
Hur känner ni för att det är oktober på söndag? Jag vet inte vad jag ska säga, blandade känslor haha. September kom och gick, men jag vill ändå att det ska bli oktober då jag har ett härligt möte på jobbet. 

Idag har min älskade mor och mina fantastiska morföräldrar varit här. Jag saknar dom den sekund dom går ut genom dörren. Vi har åkt runt i Borås, ätit lunch, fikat och handlat massor med mat. 

Imorgon är jag ledig och då ska jag plugga samt fortsätta med min bullet journal. Mm, det trodde ni inte att jag börjat med va? Haha jag köpte boken i helgen.  
Sov gott!

24 september 2017

Ta-da

Dagbok Design

(null)

Hej! 
Denna helg har Evelina varit här, och som jag skrev sist när jag nämnde det så stannar hon tills imorgon. Det är så otroligt mysigt! 

Vi har tagit oss ner på stan varje dag, jag har nämligen jobbat varje morgon, men sen har vi gått på stan och umgåtts. Jag har hittat mina nya favoritbyxor och ÄNTLIGEN ett sådant nät som jag ville ha på väggen! Jag är så otroligt nöjd med dagen, känns dock tråkigt att det är sista dagen med Evelina imorgon.. 

Vi ska snart sova, och imorgon blir det sovmorgon! 
Kram