11 oktober 2017

Pod cast

Dagbok Livsstil

Hej! 

Okej så utbildningen var underbar! Jag blir så otroligt taggad varje gång jag är på det där kontoret och träffar dom fantastiska människor som jobbar med mig fast på andra platser.

Nu är jag på väg hem, jag passade på att köpa världens godaste sallad som jag ska äta på jobbet innan jag ska hoppa in en stund. 
Så när jag startade musiken på bussen kände jag direkt hur det kröp i kroppen för att jag hade verkligen ingen lust att lyssna på musik. Jag kom då på att jag har podcasts och tänkte att jag skulle lyssna på en av dom. Och jag ska dra en liten bakgrunds story så ni förstår varför denna pod. Jag pratade med Oscar härom dagen om pengar och kom in på fonder tills jag nämnde aktier. Hade det inte varit grymt att kunna vinna på aktier? Jag har fortsatt tänka på det men inte tagit tag i att läsa om det. Så nu, när jag vill lyssna på podcast, hittade jag denna. "Börshajen". Hur coolt? Historian har redan gett mig rysningar, tårar och skratt. Om ni har dötid och inte vet vad ni vill lyssna på, lyssna på denna!

Jag ska ta all fokus till podden så skriver jag ikväll! 
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress