29 oktober 2017

Söndag

Dagbok

Hej! 

Jag fick hoppa in ich jobba lite idag, med betoning på lite. Blev en timme ungefär men det var nog det jag orkade för idag. Imorgon ska jag ha min första upplärning och jag ser så otroligt mycket fram emot det! 

Min härliga söndag avslutas med tacos och film, så nu är vi inne på andra filmen och båda har fastnat framför telefonerna mellan spänningen för att vi båda fastnat för ett spel som Oscars bror tipsade om innan vi flyttade haha. Så med andra ord är det en helt fantastisk söndagkväll! Hoppas ni också har det! 

Sov gott! 
(null)

29 oktober 2017

Mattor

Dagbok Design

Hej!
 
Jag har nu, efter att allt jag skrev hörom dagen försvann på min platta, skrivit om närmare ett A4.. Trodde jag skullr börja grina när allt jag skrivit bara försvann haha, men jag höll mig och tror till och med att denna text blev lite lite lite bättre. 
 
Igår var en underbar dag! Det var sol i Borås (hände sällan) och mamma tillsammans med Putte kom ner på besök! Vi tog en fika på Espresso House innan vi gick runt lite i butiker för att leta efter framförallt mattor. Så vi går in på Rusta där vi hittade drömmattorna på 25%, guld! Vi har nu skaffat mattor till vardagsrummet och köket, allt vi behövde! Vi ska även på TV bänk från mamma och Putte så snart är vi klara med hemmet! Jag blir så glad när jag tänker på det!
 
Skriver senare!
 

29 oktober 2017

Världens bästa ju

Dagbok

God morgon! 

Igår kommenterade jag på ett av Linn Herbertssons  foton och fick svar, jag tycker det är så otroligt roligt och nästan mysigt när större bloggerskor/bloggare svarar på kommentarer, wow. 
Och eftersom att hon är någon jag ser upp till in a way så känns det otroligt bra! Min blogg har nog inte ens en procent av hennes läsare, förstår då hur häftigt det är! 

Dagen kommer spenderas framför datorn för att plugga. Lovar att blogga också! 
(null)