30 november 2017

Kaos

Dagbok

Hej! 

Ja, inlägget fick bli lite efter gymmet för när vi kom hem och skulle göra mellanmål slår jag sönder ena nageln på tummen. Alltså inte sådär gulligt att de går sönder litegrann, den gick från typ hälften av tummen och rakt över. DOCK sitter det fast på hälften. Alltså va? Jag skulle hyvla bort vaxet på osten och då slinter hyveln. Rakt under nageln. Slutade inte blöda förens efter 10 minuter (timade efter ett samtal med Putte) och nu känns det som att tummen ska lossna i smärtgrad.. Jag måste, trots smärta och hinder av en ofungerande tumme, jobba imorgon. Får hoppas att det fungerar bra... 
Men som slut så köpte vi hämtmat, otroligt gott och bra portioner om ni frågar mig. 
God natt! 
(null)

30 november 2017

Torsdag

Dagbok

God morgon! 

Äntligen snart fredag och en helg med jobb och filmmys. Efter idag har jag bara två öppningar till detta år. Det känns så otroligt galet att detta år gått så snabbt! Allatdå det va typ någon månad sen jag och Oscar firade nyår hos Emilia. Så himla galet haha! Vi flyttade hit för snart 4 månader sen. FYRA MÅNADER! 
Jag ska tillbaka till kassan, skriver efter gymmet! 
(null)

29 november 2017

Tumblr jul

Dagbok Design

God morgon! 

Jag kan faktiskt inte hålla mig, jag måste få börja lite med julbilder! Alltså är inte denna underbar? Känner hur det kliar i fingertopparna för jag vill också fixa så fint! Jag är SÅ redo att åka tillbaka till Ullared för att handla julklappar och julpynt! Jag har det absolut finaste omslagspappret vilket betyder att det kommer bli en fröjd att få slå in julklappar! Ja jag har julhype haha! Jag satt i några timmar igår och skrev recept med inköpslista. 
Jag pratade med mormor och morfar imorse på väg till jobbet och det är så himla mysigt att höra deras röster, deras "men vart trycker jag nu då?" och deras planer för veckan. Saknar dom verkligen jättemycket. Men snart är dom hemma och snart får vi ses ❤️ bara för att jag älskar det; det är 26 dagar kvar till jul! 
(null)